Gane csalódottan reagált a Jon Jones elleni vereségre

Igen, már veszített. A korábbi UFC nehézsúlyú bajnok Francis Ngannou egyhangú pontozással legyőzte őt a 2021 januárjában megrendezett UFC 270-en. De Gane számára ez elhalványul ahhoz képest, hogy a szombati főmérkőzésén, a T-Mobile Arénában megrendezett UFC 285-ön első menetes submission vereséget szenvedett Jon Jones ellen.

„Ez egy igazi vereség. Ez az első ilyen vereségem. Ha a Francis elleni vereségre gondolok, az nem volt nagy veszteség számomra. Tanultam belőle, de nem rázott úgy meg. De ez most nagyon fájdalmas. De ez már a múlt, muszáj előre mennem, és meglátnom mit tartogat nekem a jövő. Innen egyenesen megyek vissza az edzőterembe” – mondta Gane az MMA Junkie-nak és más riportereknek a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón.

Gane visszaül az iskolapadba, hogy újraértékelje a játékát az első idő előtti vereségét. A legutóbbi edzőtáborában végzett sok munka ellenére Gane csalódott, hogy nem tudta megmutatni a képességeit és a fejlődését.

„Természetesen csalódott vagyok. Tényleg dühös vagyok magamra. Elfogadtuk a meccset, nem volt rövid a határidő, de túl hosszú sem. De ember, rengeteget dolgoztunk. Sokat dolgoztunk, és sok időt töltöttünk a csapattal, a sparringpartnereimmel. Nagyon mérges vagyok magamra.”

Borítókép: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20 000 Ft értékű bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ