Gilbert Burns szerint Jorge Masvidal hazudik

Gilbert Burns ragaszkodik ahhoz, hogy a UFC többször is felajánlotta neki Jorge Masvidalt. Masvidal tagadta, hogy valaha is felajánlotta volna Burnsnek a november 12-i UFC 281, a múlt szombati UFC 282 vagy a január 21-i UFC 283 mérkőzést, de Burns szerint ez hazugság.

Bár nagyon szerette volna, ha legközelebb Masvidal ellen léphetne ketrecbe, és Burns szerint a UFC is támogatta ezt az ötletet, Burns úgy döntött, hogy továbblép, amikor a mérkőzés nem jött létre. Ehelyett “Durinho” Neil Magny ellen vállalta a Rio de Janeiróban megrendezésre kerülő UFC 283-as mérkőzést.

„Hazudott, az biztos, vagy Hunter Campbell és a UFC vert át. Nem hiszem, hogy hazudtak, de felajánlották nekem Jorge-t. „Akarsz Jorge ellen harcolni?” Ez volt a kérdés. Amire azt válaszoltam, hogy „természetesen”– mondta Burns az MMA Junkie-nak és más újságíróknak.

Masvidalnak február 27-én lesz a tárgyalási időpontja a Colby Covington elleni állítólagos támadása miatt, amit márciusban Miami Beachen követett el. Súlyos testi sértés és rongálás miatt emeltek vádat ellene. Ha bűnösnek találják, Masvidal akár 15 év börtönbüntetésre és/vagy 10 000 dolláros pénzbüntetésre is számíthat.

Burns a Khamzat Chimaev elleni, áprilisi UFC 273-on vívott háborúból érkezik, amelyben a veretlen sztárt szorongatta. Chimaevet kapcsolatba hozták egy Colby Covington elleni mérkőzéssel, de Burns úgy gondolja, hogy ez nem jön létre.

„Szerintem az a meccs nem fog megtörténni. Nem tudom. Szerintem én vagy Belal leszek a következő ellenfele. Nem hiszem, hogy Colby bokszolna. Az a dolog Jorge-val más irányba megy. Szerintem ez a Khamzat-Colby meccs nem fog megtörténni. Ezért akarom legyőzni Neil Magny-t Brazíliában, és majd meglátjuk, mi lesz a következő lépés.”

Borítókép: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ