Groves: Usyk a legnagyobb tehetség a nehézsúlyban

A korábbi bajnok, George Groves nagyon tiszteli a veretlen Oleksandr Usyk küzdőképességét.

Az olimpiai aranyérmes Usyk profi futása során a cirkálósúly vitathatatlan világbajnoka lett. Szeptemberben Usyk újabb fontos mérföldkőhöz érkezett, amikor tizenkét menet alatt pontozásos győzelmet aratott Anthony Joshua ellen, és megszerezte az IBF, IBO, WBA és WBO nehézsúlyú címeit. A visszavágóról már folynak a tárgyalások, ami várhatóan 2022 elején lesz.

Míg Joshua mindent megtesz, hogy kijavítsa a hibáit, és visszaszerezze az öveit, de Groves úgy véli, hogy ez nehéz lesz, mert Usyk is javíthat a játékán.

Anthony Joshua határozottan még mindig az egyik legjobb bokszoló, és a világ három legjobbja között van. Azt hiszem, legyőzné Deontay Wildert és lehet másokat is. De most kiderül, mekkora vágy van még benne.. Rendkívül nehéz lesz visszatérnie a csúcsra, de soha ne mondd, hogy soha a nehézsúlyban. Csak egy ütés kell hozzá. Lehet, képes lesz változtatni, és még erősebben tér vissza. De még akkor is nagyon nehéz feladat lesz számára legyőzni Oleksandr Usykot. Szerintem Usyk is javulhat az első meccshez képest. Usyk a legnagyobb tehetség a nehézsúlyban.”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ