Harc a visszatérésért: Szavazzatok Kertész Mátéra!

Vasárnap kiderül, hogy melyik két harcos kaphat esélyt a Tipsport Gamechangerbe való visszatérésre. A szurkolók a nyolc döntő nyolc vesztese közül választanak, akikhez csatlakozik a tartalékharc győztese, Matúš Juráček, az Oktagon pedig a Facebookon tette közzé a szavazás jelenlegi eredményét. Samuel Kristofich hatalmas fölénnyel vezet, míg a második helyen a moldáv Dracula Ion Surdu áll.

https://www.instagram.com/p/CpZ9IGjINgO/?hl=hu

És ez nem is csoda. A szlovák kalóz régóta az Oktagon egyik legnépszerűbb arca, és a negyeddöntőért folytatott küzdelemben harcos szívről tett tanúbizonyságot.

„Nem kezeltem taktikusan a meccset. Az egyik legnagyobb hibám az volt, hogy nem próbálkoztam a leütésekkel. Ez nagyon bosszant, ez az oka annak, hogy nem nyertem. Az ellenfelem nagyon jól védekezett. Valószínűleg azért bokszoltam vele, hogy meggyőzzek valakit és magamat arról, hogy megvan bennem az, ami kell. Egyszerűen nem voltam olyan okos a meccsen, nem kezeltem taktikusan” – mondta Kristofich a YouTube-oldalán.

Oktagon MMA

Eközben a második helyen a moldovai Ion Surdu (16,8%) áll. A rettegett Dracula, aki az első fordulóban a szerb Bojan Velickovicnak adta meg magát. A szurkolóknak köszönhetően esélyt kaphat a visszavágóra, de Lukasz Siwiec (12,7%) vagy Leandro Silva (11,7%) is reménykedhet. Radovan Úškrt vagy Kertész Máté is tíz százalék felett van.

De természetesen ahhoz, hogy a két Lucky Loser közül bármelyik visszatérhessen a versenybe, az egyik továbbjutónak ki kell esnie.

Az Oktagon 43-on Alex Lohoré David Kozma, Louis Glismann pedig Melvin van Suijdam ellen lép ketrecbe május 25-én az O2 Arénában, míg egy hónappal később Christian Jungwirth és Bojan Velickovic, valamint Marcel Grabinski és Andreas Michailidis Oberhausenben csapnak össze. 

Borítókép: Oktagon MMA

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
Oktagon

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ