Hearn a Fury-Joshua tárgyalásokról: Még sok a tennivaló

Eddie Hearn, Anthony Joshua promótere nem akar különösen reagálni a WBC nehézsúlyú világbajnok Tyson Fury nyomására. Szombat este Fury a ringben volt Manchesterben, és azt mondta a helyi riportereknek, hogy Joshuának hétfőig van ideje aláírni a mérkőzésükről szóló megállapodást.

Hetekig tartó tárgyalások után Fury csapata pénteken elküldte a szerződést Joshuának és a képviselőinek. Ha létrejön a megállapodás, a mérkőzés decemberben kerülne megrendezésre.

„Elegem van abból, hogy határidőket szabjak. Vagy akarják ezt a meccset, vagy nem” – mondta Fury.

Hearn jelezte, hogy még rengeteg kérdés van a két fél között – és ezeket a kérdéseket nem fogják hétfőig megoldani. Úgy véli, hogy Fury Manuel Charr ellen szeretne bokszolni. A másik nagy kérdés, hogy ki közvetítse. Furynak exkluzív szerződése van az ESPN-nel (az Egyesült Államokban) és a BT Sporttal (az Egyesült Királyságban), míg Joshua a DAZN streaming szolgáltatással áll szerződésben.

„A beszélgetések tisztességesek voltak és jó irányba haladnak, de még hosszú út áll előttünk. Fury Manuel Charr ellen akar bokszolni, ez elég nyilvánvaló, és a közönség nem a legokosabb, ha valóban mást gondol. Szerintem kizárt, hogy hétfőn aláírják ezt a szerződést, mert még rengeteg mindent kell tenni. Ehhez a bunyóhoz idő kell. Mi 10 napot vártunk a szerződésre…hirtelen 24 órán belül alá akarja írni. Kizárt dolog” – mondta Hearn.

Borítókép és fotók: Nathan Stirk/Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ