Hearn: AJ harcolhatott volna Fury ellen is, de vissza akarja szerezni az öveit

Eddie Hearn promóter nem aggódik amiatt, hogy Anthony Joshuát gondolják az esélytelenebbnek az Oleksandr Usyk elleni közelgő visszavágón.

Joshua szeretné visszaszerezni a WBO, IBO, WBA és IBF nehézsúlyú öveket augusztus 20-án a szaúd-arábiai Dzsiddában. Joshua tavaly szeptemberben egyhangú pontozással kikapott Usyk ellen.

https://www.instagram.com/p/ChAtujdsudP/?hl=hu

Hearn, a Matchroom Boxing vezetője, amely Joshuát népszerűsíti, úgy véli, hogy AJ csapata jól kihasználhatja azt, hogy esélytelenebbnek gondolják őket.

„Szerintem ez fantasztikus, hogy őszinte legyek veled. Szeretem így látni AJ-t, hogy ő az esélytelenebb ebben a küzdelemben, miután első mérkőzésen vereséget szenvedett. Usyk pedig folyamatosan fejlődik a nehézsúlyban, hozzászokik a súlyához és az ekkora srácok elleni harchoz. Szerintem kétségtelenül Anthony az esélytelenebb ebben a küzdelemben. És ez tetszik” – mondta Hearn az IFL TV-nek.

Hearn úgy véli, hogy Joshuát elismerés illeti azért, mert úgy döntött, hogy másodszor is megküzd Usyk ellen, figyelembe véve, hogy mennyit kockáztat. Hearn szerint AJ harcba szállhatott volna honfitársával, Tyson Furyval, a WBC bajnokával a visszavágó helyett.

„A szurkolóktól rendszeresen azt a kérdést kapom meg, hogy Anthony Joshua mikor harcol Tyson Furyval. Nos, először Usykkal kell megküzdenie. Ettől függetlenül, hogy őszinte legyek, AJ valószínűleg kihagyhatta volna ezt a harcot, és megküzdhetett volna Tyson Furyval. Jelenleg ezt lehetett volna a bokszvilág legnagyobb csatája, de Joshua nem akarta. Vissza akarja nyerni az övét. Azt hiszi, hogy nyerhet Oleksandr Usyk ellen, szóval elismerés illeti, amiért ismét kiáll ellene.”

https://www.instagram.com/p/ChCNYN_oB0D/?hl=hu

Borítókép és fotók: Alex Pantling/Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ