Hearn dicséri Canelo gondolkodásmódját: Úgy gondolja, még Joshuát is legyőzné

A Matchroom Boxing promótere, Eddie Hearn csak dicsérni tudta Canelo Alvarez mentalitását.

Alvarez nemrég történelmet írt azzal, hogy győzött Caleb Plant ellen, amivel mind a négy fontos ökölvívó-szervezet világbajnoki övét (WBA, WBC, WBO, IBF) megszerezte, és ő lett a nagyközépsúly első vitathatatlan bajnoka.

Ami a következő küzdelmét illetti, a mexikóinak rengeteg választási lehetősége van, több súlycsoportban is. Hearn szerint, aki Alvarez legutóbbi küzdelmeit promózta, a mexikói azt hiszi, jelenleg verhetetlen.

„Amikor valaki olyan közelében vagy, mint Canelo Alvarez, kezded megismerni a harcos magabiztosságának és gondolkodásmódjának fontosságát. Azt hiszi, hogy verhetetlen. Valószínűleg abban a hittben van, hogy képes lenne legyőzni Anthony Johusát is. Ez az ő mentalitása.”

Bár arra nincs sok esély, hogy Canelo felmegy nehézsúlyba, azonban legközelebb megküzdhet a WBC cirkálósúlyú címéért, Ilunga Makabuval. Azonban felmerültek olyan nevek is, mint Jermall Charlo, Dmitry Bivol és Gennagyij Golovkin. Hearn szerint, Charlo a legkönnyebb ellenfél a felsoroltak közül.

„A Gennagyij Golovkin elleni harcot, sokkal brutálisabbnak látom, mint a Jermall Charlo ellenit, míg Dmitrij Bivolt technikailag fejlettebb, mint Charlo, de ő is nagyszerű harcos.”

Tekintettel arra, hogy Golovkint és Bivolt is Hearn képviseli, ezek a megjegyzések nem meglepőek.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20 000 Ft értékű bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ