Hearn és Joshua tiszteletben tartja Usyk helyzetét

Anthony Joshua alig várja, hogy visszaszerezze bajnoki öveit, amit Oleksandr Usyk vett el tőle, aki jelenleg egy sokkal nagyobb csatát vív Ukrajnában Oroszország ellen.

Usyk katonai státusza felfüggeszti a bokszkarrierjét, és ezzel valószínűleg tolódni fog a Joshua elleni visszavágója. Bármilyen sokáig is húzódik el ez a helyzet, Joshua és Hearn hajlandó várni.

Ez egy nagyon személyes és érzelmes időszak Usyk számára, gondolatban vele vagyunk. Tiszteletben tartjuk a jelenlegi helyzetét, és bármennyi időt megadunk neki, hogy visszatérhessen. A kihívói státuszunkat nem engedjük el. Nem akarunk kihátrálni ebből, AJ-nek sok pénzt kínáltak, hogy félre álljon, de nem fogadta el. Ha májusban vagy júniusban egy ideiglenes mérkőzést kell vívnunk, szívesen megtesszük. Azt követően jöhet Usyk, ha a helyzet megoldódik. Nem értesültünk semmi hivatalos információról Usyk csapatától, de ez most nem a megfelelő idő arra, hogy megkérdezzük, mi van a meccsünkkel. Tiszteletben tartjuk, amin keresztül megy, és annyi időt adunk neki, amennyire szüksége van” – mondta Hearn.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20 000 Ft értékű bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ