Hearn szerint Joshua ringbe léphet hamarosan: A szurkolók Wildert akarják!

Anthony Joshua kénytelen lehet a formában maradás érdekében egy mérkőzést vívni, mielőtt ismét szembeszáll Oleksandr Usykkal.

AJ promótere, Eddie Hearn ragaszkodott ahhoz, hogy a visszavágó számukra a legfontosabb, de elismerte, hogy ez jelenleg bizonytalan, miután Usyk azt mondta, nem tudja, mikor tér vissza legköezlebb a ringbe. Az ukrán harcosnak kötelező biztosítani a visszavágót a britnek, amire eredetileg májusban vagy júniusban kerülhetett volna sor. Azonban Vlagyimir Putyin háborúba vezette Oroszországot Ukrajna ellen. Usyk egy kijevi épületből üzent nemrégiben.

„Őszintén nem tudom, hogy mikor térek vissza a ringbe. A hazám és a büszkeségem fontosabb számomra, mint a bajnoki öv.”

Erre reagálva szólalt meg Eddie Hearn, Joshua promótere.

„Először is, kitartást és sok erőt kívánunk az Ukrajnában élőknek. z emberek hihetetlen bátorságról tesznek tanúbizonyságot, különösen néhány régi nagy harcos és Oleksandr Usyk is. Annyi időt kap, amennyit csak kér, mi nem akarunk más harcot. Hogy késik-e a címmérkőzés vagy lesz közben egy másik meccsünk, az függ Usyk helyzetétől és attól, mennyi időre van szüksége. Ez egy nagyon érzelmes és személyes időszak Ukrajna népe számára, ezért tiszteljük őket, és bármennyi időt adunk nekik. De nem akarunk kibújni a kötelezettségünk alól. Az egyetlen harc, amit AJ most akar, az Oleksandr Usyk. Ha közben mással is harcolnunk kell, nincs semmi gond, tiszteletben tartjuk Usyk helyzetét.”

Amikor ez a hír kirobbant, a rajongók azonnal meglepték a közösségi oldalakat, és azt kérik Joshuától, hogy mérje össze az erejét legközelebb Deontay Wilderrel. Erről az izgalmas nehézsúlyú összecsapásról már több éve beszélnek, de még várat magára. Sajnos nem tűnik alószínűánek, hogy ez most összejön.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ