Henry Cejudo: Petr Yan nagyszerű harcos, de lecsapnám és megfojtanám

Henry Cejudo nem bír magával.

Cejudo szeretett volna beugrani Max Holloway helyére, hogy megmérkőzzön a pehelysúlyú bajnok Volkanovski ellen. A UFC azonban inkább Chan Sung Jung mellett döntött, és a UFC elnöke, Dana White teljesen elvetette Cejudo bajnoki mérkőzésének ötletét.

A dupla súlycsoportos bajnok számos alkalommal elgondolkodott már a visszatérésen, mióta 2020 májusában visszavonult. De csak akkor hajlandó visszatérni, ha megfelelő meccset és pénzt kap érte. Ha azonban visszatérne, Cejudo nem csak abban bízik, hogy legyőzi Volkanovskit, hanem azt is gondolja, hogy legyőzheti az ideiglenes harmatsúlyú bajnok Petr Yant.

„Szeretnék elmenni Oroszországba, és megküzdeni Petr Yannal. Lefojtanám ezt a fickót. Nagyon jó harcos, amikor a a pozícióról, a nyugalomról és a távolságról beszélek, Petr Yan nagyon jó ebben, de én túlságosan versenyző típus vagyok. Túl okos vagyok ehhez a fickóhoz. Le fogom vinni, és szó szerint megfojtom. Sokkal jobb vagyok ezeknél a srácoknál. Egészen más szinte állok a többiekhez képest.”

Yan arra törekszik, hogy visszaszerezze a bajnoki övet, amikor a UFC 273-on megküzd Sterlinggel. Cejudo minden bizonnyal érdekes meccsnek bizonyulhat a győztes számára, de csak akkor térne vissza, ha méltányos fizetést kapna.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20 000 Ft értékű bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ