Holyfield harcolt Tyson és Lewis ellen: megnevezte a legkeményebben ütő nehézsúlyú bajnokot

A korábbi kétszeres világbajnok Evander Holyfield elárulta, hogy ki volt a legkeményebben ütő ellenfele, akivel valaha is találkozott a ringben, és némileg meglepő módon nem Mike Tyson vagy Lennox Lewis nevét mondta.

Holyfield az egyetlen olyan bunyós, aki cirkálósúlyban és nehézsúlyban is birtokolta a vitathatatlan koronát, mielőtt a WBO címet teljes mértékben elismerték volna a kirakós részeként. A “The Real Deal” volt az első bokszoló, aki három különböző évtizedben is világbajnoki címet szerzett, ezt a rekordot azóta Manny Pacquiao is megdöntötte, aki négy évtized alatt szerzett világbajnoki címet. Holyfield húszéves pályafutása alatt a sportág csúcsán a legkülönbözőbb bunyósokkal került szembe, az ikonikus Larry Holmestól a félelmetes Nikolai Valuevig, és ezzel helyet kapott a Hírességek Csarnokában.

A Reec Radio által megosztott videóban Holyfield habozás nélkül azt mondta, hogy “Big” George Foreman keményebben ütötte őt meg, mint bárki más – egy olyan harcos, aki az 1960-as években kezdte karrierjét, és akkor debütált, amikor Holyfield mindössze hatéves volt.

„Ki ütött meg engem a legkeményebben? George Foreman. George Foreman keményebben ütött, mint bárki más.”

Borítókép: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ