Oktagon MMA

Idézzük fel az évszázad meccsét: Végh vs. Vémola

Már csak órák választanak el minket az OKTAGON 58-tól, amely egy újabb nagyon nagy fejezetet ír majd a hazai szcénába.

A szervezet első alkalommal veszi az irányt egy futballstadionba, ahol egy nagyszerű, vonzó küzdelmekkel teli kártyát raktak össze. A teljes kezdőprogramot aztán az Évszázad Rematchje Vémola vs Végh 2 uralja, amely az első összecsapás felidézésére invitál, amely már az első menetben kemény KO-val ért véget.

A visszavágóra mindkét bunyós rekordfizetés vár. „Drága” – válaszolta Pavol Neruda a Sport.sk-nak adott interjújában arra a kérdésre, hogy mennyibe került Végh Attilát annyi év után visszahozni a ketrecbe. “Drága volt. Ő üzletember, és tisztában van az értékével és a marketing erejével. Ezt mindig is tudta, nemcsak velünk, hanem a többi partnerével kapcsolatban is. Ez egy olyan pozitív tulajdonsága, ami megváltoztatta az életét és az egész családjáét. Drága volt, de végül kompromisszumot kötöttünk. Attila még magasabbra tette volna ezt a lécet, de az már túl magas lett volna ahhoz, amit megengedhetünk magunknak és érdemes. Végül azonban sikerült megegyeznünk.”

„Karlosnak és Attilának ugyanannyi a fizetése” – tette hozzá Neruda, aki szerint mindkét bunyós a legjobban fizetett név a szcénában. “Ez volt Karlos feltétele. Mindketten a legjobban fizetett bunyósok.”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
Oktagon

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ