Isaac Cruz: Ryan Garcia jobban összpontosít a videók készítésére, mint a bokszra

Isaac Cruz a könnyűsúlyú kategória élére katapultáta magát, miután mindent megtett a Gervonta Davis elleni meccsén. Davis egyhangú pontozással nyert ellene. Bár a 23 éves mexikói harcos, pályafutása második vereségét szenvedte el, megnyerte a rajongók, a megfigyelők és a lehetséges ellenségek szívét.

Az egyik lehetséges ellenfele Ryan Garcia lehet, akit októberben műtöttek meg egy csuklósérülést követően. Garcia egyre közelebb a visszatéréshez, mivel már elkezdett videókat közzétenni a közösségi oldalain, ahol edz.

„Ryan Garcia, JoJo Diaz, de tőlem jöhet bárki. Készen állok ellenük. Még ha rövid időm is van felkészülni, jöhet. Ryan nem egy igazán veszélyes harcos, inkább a videók készítésére és az Instagram követőire koncentrál. De ha harcolna velem, jöjjön. Diaz ki akar engem ütni, ezt mondogatja, tehát szívesen vállalom ellene is a harcot. Nagyszerű csapatom van, és nem állunk meg.. Szeretném megvalósítani fiam, Amadeo álmát 2022-ben, haza akarok neki vinni egy világbajnoki övet, Mexikónak pedig egy új bajnokot.” – mondta Cruz.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ