Jason Jackson Dana White's Tuesday Night Contender Series: Jackson v Stewart
LAS VEGAS, NV - JULY 25: Jason Jackson warms up backstage before facing Kyle Stewart in their welterweight bout during Dana White's Tuesday Night Contender Series at the TUF Gym on July 25, 2017 in Las Vegas, Nevada. (Photo by Brandon Magnus/DWTNCS)

Jason Jackson brutális KO-val megnyeri a címet Yaroslav Amosov ellen

Jason Jackson sokkolta az MMA világot a Bellator 301 gáláján és bajnok lett.

A sokak által hatalmas esélytelennek tartott Jackson kiütötte a korábban veretlen Yaroslav Amosovot, hogy egy domináns ütőjátékkal tegye teljessé a pénteki főmérkőzést a chicagói Wintrust Arénában.

Jackson már a nyitó gongszótól kezdve kitömte Amosov leszerelési kísérleteit, és távolságot alakított ki. Jackson lábrúgásokkal tartotta sakkban Amosovot. Felemás ütései és térdei minden alkalommal veszélyeztették Amosovot. Ahogy a küzdelem előrehaladt, Amosov egyre jobban kikészült. Jackson nyugodt maradt és kivárta a pillanatát, amit egy kemény jobbegyenessel végződő kombinációval meg is talált. A földre került Amosov, aki megpróbálta túlélni. Amosov elnyelte az ütéseket, miközben próbált talpra állni.

Jackson, aki 2022 júliusa óta nem harcolt, hétre növelte győzelmi sorozatát. Amosov profiként először veszít. A címét 2021 júniusában nyerte meg Douglas Lima ellen, majd februárban egyszer sikeresen megvédte Logan Storley ellen, majd távol maradt az MMA-tól, hogy az ukrán hadseregben szolgáljon.

Borítókép: Brandon Magnus/DWTNCS

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
Bellator

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ