1440582668

Jiri Prochazka megnyugtatja a szurkolókat!

Az első hírek Jiri Prochazka sérüléséről, amely miatt vissza kellett lépnie a Glover Teixeira elleni címvédés visszavágójától, nagyon ijesztően hangzottak. Külföldi források szerint a bajnok akár egy évig is kieshet.

Még Dana White is beleszólt, és tudatta, hogy ez volt a UFC történetének legsúlyosabb vállsérülése. Jiri Prochazka szerint azonban a dolgok végül sokkal jobban alakulnak, mint ahogyan azt eredetileg várták.

https://www.instagram.com/p/CleuFF5yXHe/?hl=hu

Jiri felkészült arra, hogy csak egy karral harcoljon.

„Ez a legnehezebb kérdés. Sokat gondolkodtam ezen a lehetőségen. Nagyon is. Tudom, hogyan éreztem magam a sérülés után. Rögtön azután, hogy megtörtént. És meg kell mondjam, még most is gondolkodtam azon, hogy valamilyen módon beugrok a meccsre… Mert idegesít. Hiszek a győzelemben, bármi is történjen. Ami pedig a bunyót illeti, sokszor voltam már sérült, beteg, ereje fogytán a bunyókban. Mindenféle nehézségekkel küzdöttem, és győztesen jöttem ki belőlük. De nem bántam meg a döntésemet, úgy gondolom, hogy ez a legjobb, amit jelenleg tehetek. Számomra a következő mérkőzésre való felkészülés ma kezdődik. Az egész életem edzés számomra. Ez ok arra, hogy boldog legyek, és ne lógassam az orrom. Az egész életem edzés számomra. Ez ok arra, hogy boldog legyek, és ne lógatom a fejem. Mert ha valaki egyszer felveszi ezt a győztes hozzáállást, semmilyen veszteség és semmilyen nehézség nem változtathat ezen. Ez a hozzáállás maga az élet, amely előre visz. Nem tudom, ki ellen és mikor lesz a következő meccsem, de mindent bele fogok adni” – magyarázta Jiri az iSport.cz-nek.

Tehát ha csak egy kicsit is lehetséges lenne, Jiri valószínűleg harcolna, de természetesen a UFC tudott a sérülésről, így biztosan nem engednék. Dillashaw ebben az „előnyben” volt, mert az utolsó pillanatig titokban tartotta a vállproblémáját, különben nem engedte volna a UFC, vagy a bizottság, hogy harcoljon.

Borítókép: Katelyn Mulcahy/Getty Images

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ