Joe Joyce: ha bárki ki akar ellenem állni, hívjon fel, készen állok

A veretlen nehézsúlyú ökölvívó Joe Joyce szívesen megküzdene az Egyesült Államokban a korábbi WBC világbajnok Deontay Wilderrel. Múlt szombat este Wilder először tért vissza a ringbe azóta, hogy tavaly októberben elvesztette a trilógia mérkőzését a jelenlegi WBC-bajnok Tyson Fury ellen.

Wilder ugyanolyan halálosnak tűnt, mint korábban, amikor az első menetben egyetlen ütéssel szétverte Robert Heleniust. Joyce a múlt hónapban bokszolt, ahol a korábbi WBO bajnok Joseph Parker ellen karrierje legnagyobb győzelmét aratta.

„Ez egy nagy meccs lenne, szívesen megküzdenék vele Las Vegasban. Az amerikai rajongók tudják, hogy ki vagyok. Vegasban edzek. Érdekes meccs lenne. Nyilvánvalóan fenomenális ereje van. Ezek azok a fajta fantáziapárosítások, amelyek mindenkit szóra bírnak. Jó érzés. Ismerve a képességeimet, mindig is tudtam, hogy el fogok jutni ide, szóval rengeteg nagyszerű meccs vár még rám” – mondta Wilder a Give Me Sportnak.

https://www.instagram.com/p/CjVmOaIqGMm/?hl=hu

A Parker elleni győzelemmel Joyce megszerezte a WBO ideiglenes címét – ami viszont az egyesített bajnok Oleksandr Usyk kötelező kihívójává teszi.

Usyk úgy tűnik, hogy más irányba tart, mivel célja, hogy 2023 első felében egy vitathatatlan címmérkőzés Tyson Fury ellen, aki arra készül, hogy december 3-án Derek Chisora ellen egy maradandót alkotó mérkőzésen visszatérjen.

„Nyilvánvalóan jó helyzetben vagyok a WBO ideiglenes bajnokaként. Ez azt jelenti, hogy hamarosan teljes jogú bajnok lehetek, ha Usyk nem akar velem bokszolni, amikor kiírják a mérkőzésünket. Nem is tudom. Annyi jó meccs vár ránk. Ha bárki ki akar ellenem állni, hívjon fel, készen állok” – mondta Joyce.

Borítókép: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ