(Photo by Amy Kaplan/Icon Sportswire via Getty Images)

Jon Jones: erősebb verziója vagyok önmagamnak

A korábbi UFC félnehézsúlyú bajnok Jon Jones napokra van attól, hogy a UFC 285-ön debütáljon nehézsúlyban, de nem kell szombatig várni, hogy lássuk, hogyan fog kinézni a ketrecben.

A nagyfiúkkal való versenyzés nehézsúlyban azt jelentette, hogy Jonesnak fel kellett pakolnia néhány kilót a 193 centis testalkatára, és az elmúlt három évet azzal töltötte, hogy az atletikusságának megőrzése mellett még nagyobb tömegre tett szert. A szerdai UFC 285 médianapon Jones kitért a testalkatában bekövetkezett változásokra, és arra, hogy milyen teljesítményre számít a ketrecben Ciryl Gane ellen a megüresedett nehézsúlyú címért a Las Vegas-i T-Mobile Arénában megrendezésre kerülő főmérkőzésen.

„Őszintén szólva úgy érzem, hogy erősebb verziója vagyok önmagamnak. Nem vagyok szuper sovány. Nincs olyan komisz hatos csomagom, mint régen. Eltartott egy darabig, amíg hozzászoktam, érted, mire gondolok? Régebben a tükörben látottak alapján ítéltem meg a fittségi szintemet. Már nehézsúlyú vagyok. Nem az számít, hogy nézel ki. Hanem arról, hogy hogyan teljesítesz. Úgy érzem, nagyon jól szerepelek… Jól érzem magam. Tetszik ez az egész nekem. Azt eszem, amit akarok, jól érzem magam, az élet így jó” – mondta Jones a riportereknek.

(Photo by Mike Roach/Zuffa LLC)

A UFC 285 előtti fotózás képei már elérhetőek, és a Venum UFC harcfelszerelésben láthatod először Jones nehézsúlyú alkatát. Azt még nem tudni, hogy péntek reggel a hivatalos mérlegelésen mennyi lesz a mérleg nyelve, de a képek alapján látszik, hogy a félnehézsúlyú limit közelében sincs mostanában.

Borítókép: Amy Kaplan/Icon Sportswire a Getty Images

Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ