Joshua: Háromszoros bajnok leszek – akár tetszik, akár nem!

A korábbi kétszeres nehézsúlyú bajnok Anthony Joshua éhes a sikerre, és szeretne bosszút állni a legutóbbi veresége miatt az Oleksandr Usyk elleni visszavágón.

Tavaly szeptemberben Usyk pontozással legyőzte Joshuát, és megszerezte az IBF, IBO, WBA és WBO nehézsúlyú bajnoki címeket.

„Kétszer sikerült a karrierem során eddig veszítenem, de legtöbbször legyőztem az akadályokat. A következő meccsemen nyerni fogok, és elveszem tőle az öveket. Újra én fogok uralkodni, és háromszoros nehézsúlyú világbajnok leszek. Akát tetszik az embereknek, akár nem” – mondta Joshua a Stuffnak.

2019-ben Joshua elszenvedte pályafutása első vereségét Andy Ruiz Jr ellen, majd hat hónappal később bosszút állt, és visszaszerezte a címeit. A koronavírus járvány miatt Joshua csak kétszer harcolt az elmúlt két évben. Az olimpiai aranyérmes versenyző rendszeres edzésekkel igyekszik minél elfoglaltabb maradni.

„Mivel évente csak egyszer-kétszer küzdök, aktívnak kell maradnom az edzőtermekben. De mivel a legutóbbi meccsemen vereséget szenvedtem, sok változás történt a csapatomban. Ezért inkább mentális megközelítéssel közelítettem meg az edzést, és azt keresem, hogyan tudok fejlődni, ahelyett, hogy fizikai szempontból nekiugrottam volna az edzésnek. Nem örülök a vereségnek, de ilyen a sport. Dühösnek kell lenned, ha veszítesz, mert ez nem elfogadható. Egy dolgot azonban tudnak rólam az emberek, hogy visszatérek. Következetesen a legjobbakkal küzdök – ez mindig is része volt a DNS-emnek.”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ