Joshua: szeretek jó ellenfelekkel küzdeni

A korábbi kétszeres nehézsúlyú világbajnok Anthony Joshua a lehető legkeményebb próbatételeket is hajlandó kiállni a következő évben. Joshua augusztusban elszenvedte második egymást követő vereségét a WBO, IBF, IBO, WBA bajnok Oleksandr Usyk ellen.

Eredetileg úgy tervezték, hogy Joshua decemberben tér vissza, de a visszatérést a jövő évre halasztották. Joshua következő ellenfele még nem világos, több nevet is említenek: köztük Otto Wallint, Dillian Whyte-ot és Filip Hrgovicot. Joshuának nem okozna gondot, ha bármelyikükkel szembe kellene néznie.

Wallin 2019-ben karrierje egyik legnehezebb feladata elé állította Furyt. Joshua 2015-ben már nyert Whyte ellen, a rivalizálásuk egészen az amatőr korukig nyúlik vissza. A veretlenül bunyózó Hrgovic pedig egy nagy meccsre hajt.

„Igen, kiállok bárki ellen. Szeretek jó ellenfelekkel küzdeni. És bármennyire is bajnok akarok lenni, mindig fontosnak éreztem, hogy a korszakom legjobbjaival harcoljak. A bokszban, ha a csúcsra akarsz jutni, kockáztatnod kell. Lehet sakkozni, de akkor is kockáztatni kell. Nem attól leszel jó bunyós, hogy mennyire vagy népszerű, hanem attól, hogy mennyire vagy jó. Szóval a legjobbakkal való bokszolás és a legjobbakkal való edzés mindig segített abban, hogy fejlődjek. Szóval lehet, megküzdök Wallinnal. Lehet, nem ők a legnépszerűbb srácok a közösségi médiában, de megbízható bunyósok. közösségi médiában, de megbízható bunyósok” – mondta Joshua a DAZN-nek.

Borítókép: Julian Finney/Getty Images

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ