Kertész Máté szeme előtt csak a cél lebeg: győzni megy!

Megjelent a Tipsport Gamechanger következő párharca. Kertész Máté és John Hathaway márciusban Ostravában csap össze egymással egy egymillió eurós piramisharcban. Előbbi 13-4-es, utóbbi 18-2-es profi mérleggel rendelkezik. Az OKTAGON MMA rajongói ismét láthatják a híres angol harcost, aki súlyos egészségügyi problémák miatt nyolc éve nem küzdött. Októberben azonban Frankfurtban győzelemmel tért vissza.

Hathaway 2009 és 2014 között a világ leghíresebb MMA ligájában, a UFC-ben szerepelt. Ott összesen kilenc mérkőzést vívott, ezek közül hétből győztesként távozott. De jött egy kegyetlen csapás. Súlyos vastagbélproblémák, az úgynevezett fekélyes vastagbélgyulladás nyolc hosszú évre tette őt harcképtelenné. De soha nem veszítette el a harci kedvét.

Most sportkarrierjének következő történetét írja. Márciusban egy olyan magyar bunyóssal fog megmérkőzni, aki az egyik legjobb fizikummal rendelkezik a ketrecben. David Kozma is tudja ezt. Kertész Máté 2018 óta küzd az Octagonban. Ez idő alatt tizenkét meccset vívott, és győzelmet aratott Pukac, Wittner és Uskrt felett, valamint kétszer legyőzte a kemény Jungwirthot is. Soha nem riadt vissza az ökölharctól, 13 győzelméből 5 KO, azonban a földön sem kell őt félteni. „A hidegvérű” magyar bunyós még soha nem kapott ki KO vagy Submission által. Hogyan fog ez a fáradhatatlan gép március 4-én az Oktagon 40-en szerepelni?

https://www.instagram.com/p/CoE8In2MZWD/?hl=hu

Borítókép: Kertész Máté / Facebook

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
Oktagon

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ