SALT LAKE CITY, UTAH - JULY 29: Kevin Holland puts on his gl during the UFC 291 event at Delta Center on July 29, 2023 in Salt Lake City, Utah. (Photo by Jeff Bottari/Zuffa LLC via Getty Images)

Kevin Holland eltörte ellenfele karját?!: “Rájöttem, hogy nem fogja feladni”

Kevin Holland szenzációs stílusban szakította meg vesztes mérlegét a UFC 302-es mérkőzésen.

A hosszú ideje váltósúlyban küzdő harcos Michał Oleksiejczuk ellen mérkőzött meg a New Jersey állambeli Newarkban található Prudential Centerben. ‘Trailblazer’-nek égető szüksége volt a győzelemre, miután az elmúlt két meccsén egymás után szenvedett vereséget Michael Page és Jack Della Maddalena ellen.

Holland karrierje nagyon rossz irányba fordulhatott volna, ha elszenvedi harmadik egymást követő vereségét Oleksiejczuk ellen. A nehézkezű lengyel bunyós egy nagy leütést vitt be, mielőtt elkövette azt a súlyos hibát, hogy a padlóra követte ellenfelét, aki BJJ fekete öves. Holland gyorsan megragadta Oleksiejczuk egyik karját, és elkezdte rögzíteni a karfeszítést, de ellenfele nem volt hajlandó megadni magát. Az amerikai folyamatosan változtatta a szögeket, hogy megpróbálja kikényszeríteni a befejezést, ami végül Oleksiejczuk karjának eltörésével sikerült is neki.

A UFC kommentátorai, Joe Rogan és Daniel Cormier néhány másodperccel azelőtt mutattak rá az émelyítő sérülésre, hogy Herb Dean bíró észrevette és lefújta a küzdelmet. A Rogannek adott meccs utáni interjúja során Holland ragaszkodott ahhoz, hogy nem akarta komolyan megsebesíteni Oleksiejczukot, de kénytelen volt megtenni, miután az nem volt hajlandó kopogni.

„Próbáltam nem túl keményen [a karfeszítéssel], de aztán rájöttem, hogy nem fogja feladni.”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ