Kevin Lee azt állítja, többet keres az Eagle FC-ben, mint néhány UFC-bajnok

Kevin Lee március 11-én fog debütálni az Eagle FC-ben Diego Sanchez ellen. Lee és Sanchez számára is ez egy új lehetőség, az újjászületés reményében.

Lee legutóbbi öt meccséből négyet elveszített, mielőtt elváltak útjai a UFC-től. Gyorsan lecsapott rá az Eagle FC, Khabib Nurmagomedov vezetésével. Lee nem csak azt akarja bebizonyítani, hogy a UFC kételkedői tévednek, hanem állítólag sok pénzt is keres majd ezzel.

„Tudjuk, hogy a legjobb harcosok nem mindig a UFC-ben vannak. Vannak olyan srácok Oroszországban, akik nagyra hivatottak, szóval a bennem lévő versenyképességem arra késztet, hogy még jobb legyek náluk. Nem úgy van, hogy most csak hűsölök és keresek egy rakás pénzt. Nem, ez egy harc, az életemért küzdök. Vannak olyan harcosok, akik ott maradnak, így nagyon oda kell figyelnem és a legjobbamat kell nyújtanom. Viszont keresek egy csomó pénzt. Ez egy olyan rész, ami miatt nem vagyok ideges. A szerződésem szerint több pénzt fogok keresni, mint néhány UFC-bajnok.”

Ha Lee állításai igazak, akkor ez elég riasztó a nagy UFC-harcosok számára, ami még tovább fokozhatja a jelenlegi balhét.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
Egyéb

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ