Khabib figyelmezteti a UFC-t és a Bellatort

Az Eagle FC tulajdonosa, Khabib Nurmagomedov úgy csap le a szabadúszó UFC és Bellator harcosokra, mint egy sas.

A korábbi UFC könnyűsúlyú bajnok, Khabib Nurmagomedov, akiből MMA-promóter lett, most a legjobb szabadúszó harcosok után kutat, és figyelmezteti a legjobb szervezeteket, hogy ő csak teszi a dolgát. Pénteken sor kerül az Eagle FC 44-re a miami FLXcast Arénában, ami a nagy amerikai bemutatkozása lesz a szervezetüknek, és az eseményen több egykori UFC és Bellator harcos is ketrecbe fog lépni.

Image

Olyan harcosok csatlakoztak eddig az Eagle FC-hez, mint Tyrone Spong, Szergej Kharitonov, Rashad Evans, Kevin Lee, Diego Sanchez és Ray Borg, akiknek egy új esélyt kínált Khabib. Nurmagomedov és csapata az Eagle FC-nél abban reménykedik, hogy csatlakoznak majd hozzájuk olyan harcosok, akik úgy érzik, nem bántak velük jól a szervezetüknél.

Az olyan nagy szervezeteknek, mint a UFC és a Bellator, óvatosnak kell lenniük a harcosaikkal, mert megérkezett az Eagle FC. Igyekszünk jó sportolókat szerződtetni, nagy neveket. Ugyanakkor a fiatal generációra is figyelünk. Csak azt szeretném üzenni mindenkinek, hogy legyenek óvatosak, mert ha nem bánnak jól a harcosaikkal, az Eagle FC itt van. Már kezdem érteni ezt az egészet belülről is. Az elmúlt tizenkét évben hivatásos harcos voltam. Tudom, mire vágynak a sportolók, én pedig egy új történelmet szeretnék építeni velük.” – mondta Khabib.

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)
Kategóriák
Egyéb

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ