Khabib szerint Ferguson keményebb ellenfél, mint Conor McGregor

Khabib Nurmagomedov szerint Conor McGregor elkerüli a nehéz párharcokat. A könnyűsúlyú bajnok, aki áprilisban címvédésre készül Tony Ferguson ellen, egyáltalán nem tartja nagy dolgonak, hogy McGregor 40 másodperc alatt elintézte Donald Cerrone-t. Ha van egy kis vér a pucájában, akkor az ír ketrecharcos következő ellenfele Justin Gaethje lesz.

Majd amikor a Ferguson elleni párharcról kérdezték elárulta, hogy szerinte közelgő ellenfele más szinten áll, mint bárki más, akivel korábban szembenézett, ideértve McGregort is.

“Olyan srácokkal küzdöttem már meg, mint Barboza, dos Anjos, Conor, Poirier vagy Laquinta. Ezek a srácok közül egyik sem olyan kemény, mint Tony Ferguson” – mondta Khabib.

“A hagyatékom miatt kemény ellenfeleket kell legyőznöm, meg kell vernem mindenkit, aki szembe kerül velem. Az én személyemben ezek igazi versenyzők, nem pedig hamisak.”

Dana White, a UFC elnöke nagyon szeretné öszehozni a Conor McGregor Khabib Nurmagomedov visszavágót, azonban kaukázusi avar származású MMA harcművészt nem nyűgözte le McGregor visszatérése annyira, hogy kiálljon ellene. Szerinte még vannak nála jobbak a rangsorban.

“Cerrone nem képvisel már magas szintet. Természetesen nagy név, de eljár tmár felette az idő. A “Cowboy” mindig elveszíti a fő mérkőzéseit, mindig. Nem emlékszem olyanra, amikor nyert. Az utolsó tíz párharcából azt hiszem, hétszer veszített.”

Hogy igazságot tegyünk, Khabib tényleg nem mond butaságokat, ugyanis Cerrone az utolsó tíz küzdelméből hatot bukott el. Ráadásul Gaethje legyőzte őt, már a McGregor előtti mérkőzésen. Ezáltal pedig felmerül a kérdés, hogy miért nem Gaethje ellen lépett ketrecbe Conor McGregor?

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20 000 Ft értékű bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ