Luis Ortiz, Otto Wallin és Joe Joyce is hajlandó lenne megküzdeni Joshuával

Ha Anthony Joshua végül nem kapja meg azonnali visszavágóját a nehézsúlyú bajnok, Oleksandr Usyk ellen, akkor is bőven akad kérője a brit ökölvívónak.

A folyamatban lévő ukrán-orosz konfliktus miatt a jelenleg Ukrajnában tartózkodó Usyk nem biztos, hogy képes megvédeni a nehézsúlyú címeket (WBO, WBA, IBF), amelyeket tavaly szeptemberben a Tottenham Hotspur Stadionban szerzett meg Joshuától. Ha ez a forgatókönyv következne be, akkor Joshua új ellenfelet keresne magának, mielőtt szembenézne Usykkal.

Hearn és Joshua is feldobott az elmúlt napokban néhány lehetséges ellenfelet, köztük Otto Wallint és honfitársát, Joe Joyce-t. Hearn megjegyezte, hogy Joshua még a korábbi WBC-bajnok, Deontay Wilder ellen is kiállna. Luis Ortiz nevét azonban nem említették.

„Luis „King Kong” Ortiz örülne egy lehetőségnek, hogy szembeszálljon Joshuával” – mondta az Ortiz menedzsere, Jay Jimenez a Sky Sportsnak.

„Messze én vagyok a legjobb választás midnenki közül. Wilder egymás után KO-s evreséget szenvedett kétszer is Fury ellen, akit kórházba juttattam és 47 öltéssel varrtak össze. Ortizt kétszer padlóztatta Charles Martin, akit Joshua két menet alatt kivégzett. Azt hiszem, Joe Joyce jól küzdeni AJ-vel, de nem olyan, mint Usyk. Az egyetlen ok, amiért Joshua nem engem választott ellenfélnek, az az, hogy tudják, hogy nagy veszélyt jelentek számára. Ellenem elkönyvelhetné pályafutása harmadik vereségét is” – írta Twitteren Wallin.


Forrás: boxingscene.com
Borítókép és képek: boxingscene.com

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ