(Photo by Zac Goodwin/PA Images via Getty Images)

Michael Page a UFC aláírásáról: „Van még néhány akadály”

Michael Page még mindig szabadügynök. Page a közelmúltban meghívást kapott a UFC londoni és Abu Dhabi-i gáláira, ami nagy port kavart azzal kapcsolatban, hogy esetleg csatlakozhat a vezető MMA promócióhoz, de a szerződés még nem született meg.

Bár úgy tűnik, hogy a UFC lehet az első számú esélyes Page szerződtetésére, a korábbi Bellator sztár szerint még folynak a tárgyalások.

MVP-t már a UFC váltósúlyú Jonny Parsons és Michel Pereira is kihívta.

„Bárcsak biztosra mondhatnám, hogy aláírtunk, de még nem. Őszintén szólva még nem tartunk ott. Van még néhány akadály, amit meg kell oldanunk. De ahogy mondtam, flörtölünk” – mondta Page a “The MMA Fan Show” című műsorban.

Page számára a UFC nem feltétlenül egy álomlehetőség, de tudja, hogy ez az a szervezet, amely valószínűleg a legnagyobb és legszórakoztatóbb küzdelmeket fogja biztosítani számára.

„Nehéz megmondani, hogy ez-e az álmom. Vannak álomharcok, és sok ilyen a UFC-ben van. Amikor először csatlakoztam az MMA-világába, a UFC volt a célom, mert nem volt más nagy show, ami igazán ki tudott volna emelkedni. Idővel a dolgok megváltoztak. Sokkal többről van szó, mint a márkanévről.”

Borítókép: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20 000 Ft értékű bónusz! (x)
Kategóriák
BellatorUFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ