(Photo By David Fitzgerald/Sportsfile via Getty Images)

Michael Page-nek nincs kedve újabb hosszú várakozáshoz

Michael Page nem lát igazi következő lehetőséget a Bellator címmérkőzésén túl – de tudja, hogy ez csak rossz időzítés kérdése lehet.

Page pénteken a kaliforniai San Joséban a Bellator 292-n bizarr kiütéses győzelmet aratott Goiti Yamauchi ellen. Percekkel azután, hogy elhagyta a ketrecet, az SAP Centerben tartott mérkőzés utáni sajtótájékoztatón Page még mindig nem tudta, mi történt.

„Láttam, hogy földre kerül, és csak arra tudtam gondolni, hogy idegsérülés vagy bármi. De amikor látam, hogy megfogja a lábát, tudtam, hogy nem fog felállni. Nem láttam a térdkalácsát, amíg fel nem néztem a képernyőre. Amikor megláttam visszább is vettem az ünneplésből. Azért jöttem, hogy nyerjek. De nem szeretem kivenni a pénzt az emberek zsebéből. Igen, kap ezért a meccsért fizetést, de a sérülés miatt sokkal tovább lesz távol, mintha kiütöm. Ha erről lenne szó, akkor 90 napot kihagy, aztán újra kapna meccset, kereshetne pénzt. Utálom azt ilyet.”

A győzelemmel az angol Page ismét győztes útra lépett, nem sokkal azt követően, hogy a váltósúlyú bajnok Yaroslav Amosov megvédte a bajnoki övet az akkori ideiglenes bajnok Logan Storley ellen. A Bellator elnöke, Scott Coker szerint Jason Jackson a következő a sorban, aki megküzdhet az övért, de mivel Amosov nemrég bunyózott Storley ellen, egy Amosov-Jackson címmeccs legkorábban nyáron jöhet össze.

Ha Page legközelebb címmeccset akar, arra leghamarabb az év végén kerülhetne sor. Ez egy olyan helyzet lenne, amit már túlságosan is jól ismer. Miután 2022 májusában megosztott pontozással kikapott Storley-től az ideiglenes övért, Page annyira szeretett volna újra harcolni, hogy a Bellator megengedte neki, hogy a BKFC-nél egyszeri bareknuckle boxmeccset vívjon a korábbi UFC harcos Mike Perryvel.

A 35 éves “MVP” tehát nem úgy tűnik, hogy ismét várni akarna, főleg, hogy a Yamauchi elleni meccset gyakorlatilag sértetlenül megúszta.

„Úgy érzem, hogy egy ilyen győzelem után ismét ott vagyok a címért folyó versenyben. em sokan vannak még a divízióban. Azt hiszem, néhányan éppen alattam veszítettek a ranglistán, szóval a csúcsra tekintek. Ez csak attól függ, hogy meddig kell még várnom. Egyáltalán nem szenvedtem túl sok sérülést, szóval nem akarok hónapokat várni, mire újra visszatérek. Élveztem, hogy újra ketrecbe léphettem, a közönség, az az energia. Szóval szeretnék hamar harcolni. Ha nem a bajnoki címért, akkor olyan ellen, aki készen áll. A fejlődésem érdekében. Ennyi az egész – bárki is legyen a következő a sorban. Harcolnom kell, hogy tovább fejlődjek és haladjak előre. Ezt fogom tenni. Konkrét neveket nem mondhatok – a mi divíziónkban mindenki várakozik, és ez mindig nehéz, és a promóciónak is nehéz a megfelelő időpontokban összepárosítani az embereket.”

Borítókép: David Fitzgerald/Sportsfile a Getty Images

Kategóriák
Bellator

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ