Michael ‘Venom’ Page a “brit MMA történetének legnagyobb csatájában” nyerhet címet

Michael ‘Venom’ Page Jaroszlav Amosov ellen lép pályára a brit MMA történetének egyik legnagyobb csatájában – erősítette meg a Sportsmail.

A Bellator koronájának ékszere május 13-án elhozza rajongóinak légióját a Wembley SSE Arénába, ahol reményei szerint „az MMA legjobb harcosának” trónfosztása lesz. Amosov 26-0-sméárleggel rendelkezik, ez a sportág leghosszabb aktív győzelmi sorozata, és bár az MVP-nek nincsenek illúziói a leselkedő kihívással kapcsolatban, készen áll arra, hogy megtámadja az alkalmat és ellenfelét a tőle megszokott showmanship-szel és gyilkos ösztönével. Page megbosszulta karrierje egyetlen vereségét a Douglas Limával szemben tavaly októberben.

A győzelmét követően rögtön egy harmadik mérkőzésről beszélt Limával, de végül Amosovra esett a választás.

„Lényegében körülöttem mindenki azt mondta, milyen hülye vagyok! Vezetőség, család, csapattársak. Nincs értelme, a trilógia bármelyik összejöhet, de itt az ideje a címmérkőzésnek. Valószínűleg találkozni fogunk még, de nem most van itt az ideje. Szóval igen, azért jutottam erre a döntésre, mert azt mondták nekem, hogy idióta vagyok, és tegyem félre az egómat.”

Ahelyett, hogy megpróbálná lekicsinyelni Amosov eredményeit, Page elismeri ellenfelét.

„Jelenleg ő a legjobb srác az MMA-ban, én így látom, a legjobb rekord az MMA-ban, az egyetlen ember, aki meghaladta őt, Khabib volt, de ő már visszavonult. Jól harcol a földön, és az ütései is nagyon jók. Nagyon kevés területet kell neki adni, szar nekem, igaz! De hiszek benne, hogy én jobb vagyok, és még soha nem került szembe senkivel, aki hozzám hasonlóan tud ütni. Határozottan gyorsabb leszek, és úgy érzem, erősebb leszek nála. arantálom, hogy ez nagyobb lesz, mint bármely más viadal a brit MMA történetében ebben az országban. Ez lesz a VIP-k MVP-je! Eddig még nem volt bajnoki övem, és a karrierem így is csodálatos, és ezen az öv sem változtatna, de vannak pozitívumai is a címnek. Ha visszatekintesz a visszavonulásodkor, elmondhatod az embereknek, hogy világbajnok voltál.  Ha elképzelem a harcot, bemegyek majd oda, és az életemmel fogok játszani, majd kiütöm.” – mondta MVP.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
Bellator

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ