Mike Tyson: amikor a betegség fellángol, még beszélni sem tudok

A nehézsúlyú bokszlegenda ‘Iron’ Mike Tyson miatt aggódtak a rajongók, miután az 56 éves ikont egy kerekesszékben szállították és feltűnően megviseltnek túnt a legutóbbi képeken. A rajongók először azután kezdtek aggódni Tyson állapota miatt, hogy a terapeuta Sean McFarlanddal folytatott beszélgetés során bevallotta, hogy úgy érzi, hamarosan meghal.

„Egy nap persze mindannyian meghalunk. Amikor belenézek a tükörbe, és meglátom azokat a kis foltokat az arcomon, azt mondom: ‘Hűha, ez azt jelenti, hogy a lejárati dátumom közeledik, nagyon hamar.” – mondta Tyson.

Az aggodalmak fokozódtak, amikor a közösségi médiában elkezdtek keringeni a képek a kerekesszékben ülő egykori világbajnokról. Nemrég Mike Tyson megjelent a NewsMax TV-ben, hogy magyarázatot adjon a képekre és az egészségügyi problémákra, amelyekkel küzd.

„Isiászom van, időnként fellángol. Amikor fellángol, még beszélni sem tudok! Hála Istennek, ez az egyetlen egészségügyi problémám. Mostanában remekül vagyok. Az életemben mindenki igazán áldott, és mindannyian nagyon hálásak vagyunk azért, amink van.”


Borítókép és fotók: Al Bello/Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20 000 Ft értékű bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ