Mike Tyson tanácsa Conor McGregornak

Az ír UFC-harcos, Conor McGregor még idén visszatér, már újra edzésbe állt, miután tavaly júliusban eltört sípcsontja. Sérülése előtt két vereségből álló rossz sorozata volt. Annak ellenére, hogy McGregor ilyen súlyos sérülésből tér vissza, a lehető legjobb ellenféllel akar megküzdeni, mint például Charles Oliveira vagy Kamaru Usman.

Tyson úgy érzi, hogy McGregornak másként kellene megközelítenie visszatérését, és a gyengébb ellenfelet kellene választania, hogy az ereje és a tapasztalata visszatérjen.

„Abban hiszek, hogy egy vereség után pár harcra szükséged van, hogy újra visszatérj. Conornak szerintem építenie kellene az önbizalmát, és nyernie kellene egy izgalmas párharcban” – mondta Tyson Henry Cejudónak a The Fight Card podcastban.

A brit UFC legenda, Mike Bisping nem ért egyet Tysonnal. Úgy érzi, egy olyan karakternek, mint McGregor, mindig a csúcsra kell törekednie, nem fokozatosan haladni.

„Megértem, amit Mike Tyson mondd. A körülmények azonban McGregor részéről kockázatosak. Ha egy hangoló meccsel kezd, nincs trükk, nincs garancia, és ha veszít, csak még rosszabb lesz a kép róla. Ezért kell neki egy bajnok ellen kiállni, mondjuk Charles Oliveira ellen” – mondta Bisping a YouTube-csatornáján.

Borítókép és fotók: Brian Lawless/PA Images a Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ