“Mike Tysonnak esélye sincs egy nehézsúlyú bokszoló ellen”

Eddie Hearn elismerte, hogy kapcsolatba léptek Mike Tysonnal, aki nemrégiben hatalmas szenzáció közepette bejelentette, hogy visszatér a boksz világába.

A profi boksz korábbi nehézsúlyú világbajnoka, az 53 éves amerikai Mike Tyson úgy döntött, hogy visszatér a ringbe. A Matchroom Boxing vezetője, Hearn felfedte, hogy már felvették a kapcsolatot a legendás bokszolóval.

Hearn azt nem árulta el, hogy milyen ajánlattal rukkolt elő, vagy hogy megegyeztek-e, de ez még további spekulációkat eredményez Tyson visszatérése kapcsán.

Bár a szurkolók izgatottan várják, hogy 15 év után visszatérjen a ringbe kedvencük, néhányan megkérdőjelezik, hogy ez a helyes döntés-e a karrierjét tekintve. A legendás Queensberry Promotions promótere, Frank Warren is elmondta a véleményét.

“Nem érdekel, ha Mike Tyson a következő tíz évben az edzőteremben tartózkodik, de akkor sincs már esélye egyetlen nehézsúlyú bokszoló ellen. Fogalmam sincs, hogy bárki engedélyezné a visszatérését, ha ez nem egy bemutató gálamérkőzés lenne. Láttam a rövid edzőklipjét, és csak annyit mondhatok, hogy a párna nem üt vissza. Ez egy rövid összevágott videó volt.”

Tyson azért akar megint bokszolni, hogy pénzt keressen hajléktalanok és kábítószerfüggők számára.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20 000 Ft értékű bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ