Mindenki Ngannout akarja, kivéve a UFC-t?

A Bare Knuckle Fighting Championship (BKFC) megpróbálja leigazolni Francis Ngannout, ha/amikor a UFC nehézsúlyú bajnoka szabadúszó lesz.

A „The Predator” jelenleg komoly vitában áll a UFC vezetőivel, és úgy tűnik, a UFC távozása szinte borítékolható. Ngannou mindössze 600 000 dollárt kapott legutóbbi küzdelméért, amikor is egyhangú pontozással megvédte címét Ciry Gane ellen a UFC 270-en. A szerződése alapján ez volt az utolsó küzdelme, amelyet egy bajnoki záradék miatt meghosszabbítottak egy évvel vagy három meccsel, függetlenül attól, hogy melyik következik be előbb.

Ngannou jelenleg térdsérülés miatt harcképtelen, és műtétre szorul. Azonban azt is kijelentette, hogy hajlandó kivárni az év további részében, és nem ketrecbe lépni, ha nem tudnak megegyezni a UFC-vel. A BKFC elnöke, Dave Feldman természetesen azonnal szerződtetné Ngannout, ha elhagyja a UFC-t.

„Lehet, hogy sikerül szerződtetnünk két szabadúszót. Még mindig szerződésben állnak velük, nem mondok neveket, nem akarom elrontani a dolgokat. Elég nagy nevek, de mi a legnagyobb (Ngannou) után megyünk, szóval meglátjuk, mi fog történni.”

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ