Ngannou: Jones jobb csatát talál magának a Twitteren, mint a ketrecben

Ha Francis Ngannou megoldja a problémáit a UFC-vel, akkor sem biztos benne, hogy a következő ellenfele Jon Jones lesz.

Ngannou sikeresen egyesítette nehézsúlyú bajnoki címét Ciryl Gane ellen a UFC 270 főmérkőzésén. A korábbi UFC félnehézsúlyú király, Jones 2020 februárja óta nem harcolt, és még mindig nincs lehetséges időpont sem a visszatéréséről. Éppen ezért Ngannou belefáradt abba, hogy potenciális következő ellenfélként kezelje őt.

„Azt hiszem, az első dolog, amit tudnunk kellene, hogy Jon Jones fog-e még harcolni. Mert igazából jobb csatákat talál magának a Twitteren, mint a nyolcszögben” – mondta Ngannou Bruce Buffer műsorában.

Ngannou térde megsérült a Gane elleni felkészülés során, amit műteni kell. A bajnok azt tervezi, hogy hamarosan megműtteti magát, ami azt jelenti, hogy az év nagy részében, ha nem az egészben harcképtelenné válik.

„A júliusi visszatérés nem lehetséges, mert márciusban műteni fognak. Már láthattuk korábban, hogy a nehézsúlyban akár egy évet is lehet várni, mire megvédi valaki a címét. Volt már rá példa, tehát nem hiszem, hogy ez problémát okozna” – árulta el Ngannou.

Amikor tavaly Ngannou és a UFC között megakadtak a tárgyalások, a szervezet egy ideiglenes bajnoki címmérkőzést hozott össze, ahol Ciryl Gane nyert Derrick Lewis ellen. Ngannou ezúttal sokkal hosszabb időre kiesik, így nem lenne meglepő, ha ismét lenne egy ideiglenes bajnoki meccs, főleg, ha Jones visszatér. Ngannou szavai azonban arra következtetnek, hogy szerinte fölösleges ideiglenes bajnokot avatni.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ