Ngannou szerint könnyű döntés volt a PFL-hez szerződni

A PFL azt állíthatja, hogy mostantól a “bolygó legrosszabb embere” náluk van, és úgy tűnik, nem volt olyan nehéz őt megszerezni, mint azt egyesek gondolnák.

https://www.instagram.com/p/CsTby1xsp4J/

Kedden a PFL bejelentette, hogy a korábbi UFC nehézsúlyú bajnok Francis Ngannou több mérkőzésre szóló, exkluzív MMA-szerződést kötött velük. Bár ez egy hosszadalmas folyamat volt, hiszen Ngannou tavaly decemberben szabadügynök lett, miután kiharcolta, hogy a UFC elengedje és kivárta a bajnoki záradékát, mégis könnyű üzlet volt, legalábbis Ngannou szerint.

Könnyű volt. Azt hiszem, ez volt a legkönnyebb döntés, amit hoztam, mert az első naptól kezdve, hogy beszéltem velük, megértettem az elképzelésüket, a globális elképzelésüket, a sportággal kapcsolatos elképzeléseiket. Személy szerint nem mondtam ki a találkozón, de láttam az irányt, és egyezett azzal, amit kerestem. Aztán rátértünk az üzlet egyéb részleteire, és nagyon jó ajánlatot kaptam tőlük. Mindenki közül ez volt a legjobb üzlet számomra, az általam kívánt értékek és az elveim szempontjából” – mondta Ngannou a DAZN-nek.

https://www.instagram.com/p/CsTvySgrucf/

Ngannou szabadügynökké válásától a PFL-lel való szerződéskötéséig öt hónap telt el, és ez idő alatt Ngannou-t nevetségessé tették és rengeteg kritikával szembesítették még olyan jelenlegi és korábbi harcostársai is, mint Conor McGregor, Daniel Cormier és Chael Sonnen. Sokan úgy vélték, hogy Ngannou rossz döntést hozott azzal, hogy elhagyta a UFC-t, és vissza kellene mennie.

Ngannou tisztában volt a körülötte zajló pletykákkal, de nem fog visszatámadni most, hogy egy jövedelmező szerződést kapott a kezébe.

„Amikor olyan dolgokat csinálsz, hogy az emberek nem értik az elképzeléseidet, és azt, hogy honnan jöttél és hová tartasz, nehéz az embereknek. Nincsenek a helyedben, így ha nem magyarázod el nekik, nem fogják tudni. Sok spekuláció, kétség lesz, de sosem voltam ideges emiatt, mert csak hogy tudd, ez egy három éves folyamat volt (a szabadügynökség eléréséhez), és végül magamtól jutottam el oda. Éjjel-nappal gondolkodtam rajta, szóval nem egyik napról a másikra született döntés.”

Borítókép: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
EgyébUFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ