(Photo by Carmen Mandato/Getty Images)

Ő volt az egyetlen, aki valaha is legyőzte Khabibot az edzések során

Javier Mendez kijelentette, hogy Islam Makhachev volt az egyetlen személy, aki valaha is legyőzte Khabib Nurmagomedovot az edzésük során.

Makhachev a tervek szerint október 22-én az Egyesült Arab Emírségekbeli Abu Dhabiban, az Etihad Arénában megrendezésre kerülő UFC 280 főmérkőzésén Charles Oliveira ellen küzd meg a betöltetlen könnyűsúlyú bajnoki címért.

A Submission Radio-nak adott nemrégiben adott interjújában Javier Mendez az American Kickboxing Academy (AKA), a korábbi könnyűsúlyú bajnok Khabib Nurmagomedov edzőtermének vezetője megosztotta, hogy ‘The Eagle’ 2012 óta soha nem veszített sparring edzésen. Elhalmozta dicséretekkel Makhachevet, aki szerinte az egyetlen ember, aki valaha is meneteket nyert Khabib ellen.

„A történelem során, 2012 óta, amióta Khabib a szemem előtt sparringol velem, nem volt még senki, aki valaha is menetet nyert volna ellene. Soha senki nem nyert még sparringot vele szemben. Kivéve egy embert: Islamot. Ő az egyetlen, aki nyert menetet Khabib ellen. Magát a sparringot soha nem nyerte meg, de meneteket vitt el. És én még sosem láttam ilyet. Szóval nyilvánvalóan, amikor Khabib a következő örökösről beszél, nem csak kitalálja és elhiteti az emberekkel, amit gondol.”

https://www.instagram.com/p/ChDYG1qM19U/?hl=hu

Mendez biztos benne, hogy Makhachev be fogja bizonyítani, hogy ő a világ legjobbja Oliveira ellen.

„Ezért olyan magabiztos abban, amit mond. Khabib nem arról híres, hogy olyat mondana, amit nem gondol komolyan. Itt az ideje, hogy Islam kimenjen és ragyogjon, hogy mindenki tudja, amit Khabib már tud, és én is, hogy jelenleg ő a legjobb. És ezt be kell bizonyítanunk, és be is fogjuk bizonyítani.”

Borítókép és fotók: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ