Ortega furcsa balesetnek érzi a történteket, visszavágót akar

Brian Ortega nehezen tudja megemészteni a balszerencséjét, miután kiugrott a válla Yair Rodriguez ellen a mérkőzés első menetében. TKO vereség és csalódottság, ez jellemezte Ortegát.

Bár alig több mint négy percet harcoltak, amikor Ortega válla kiugrott, úgy érezte, sokkal jobb volt ellenfelénél. Lehetetlen megmondani, mi történt volna a sérülés nélkül, de Ortega úgy gondolja, hogy győzött volna. A mérkőzés tétje nagy volt, hiszen a nyertes címmérkőzést kapott volna, de egy ilyen siker után Rodriguez sem kapja meg a lehetőséget.

„Furcsa baleset volt ez. Egyszerűen szívás. Karrierem során először fordult elő, egyszerűen ledöbbentem. Minden a magam módján ment. Szó szerint a küzdelem minden percét megnyertem. A világ látta, hogy meg fogom mutatni, miben vagyok a legjobb, vagyis birkózásban. Aztán abban a másodpercben, amikor a földre értünk kiugrott a vállam” – mondta Ortega.

Ortegát korábban már kétszer is megműtötték, és bár azt állítja, hogy ez egy új sérülés, aggodalmának adott hangot a súlyossága miatt.

„Amint lehet meg fogom nézni az MRI-t. Imádkozom Istenhez, hogy ne kelljen műteni. Már két vállműtétem volt, úgyhogy imádkozom, hogy ne kelljen még egyszer a kés alá feküdnöm, mert az szívás.”

Amikor Ortega újra készen áll, hogy visszatérhessen, reméli, hogy Rodriguez ellen harcolhat majd, hogy pontot tegyenek az ügyök végére.

„Azt mondta, hogy hajlandó harcolni majd velem, és én mindenképpen ezt akarom. Ha fizikailag egészséges leszek, nyerni fogok. Ideges vagyok, de próbálok most mosolyogni, de túl sok munkát fektettem ebbe bele. Mindent feláldoztam azért, hogy itt lehessek.”

Borítókép és fotók: Jeff Bottari/Zuffa LLC

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ