Otto Wallin az Anthony Joshua elleni küzdelemről: azt hiszem, megérdemlem a meccset

Otto Wallin úgy érzi, hogy joga van a nehézsúly egyik legnagyobb nevével való küzdelemhez. A balkezes svédet nemrégiben a korábbi nehézsúlyú világbajnok Anthony Joshua lehetséges ellenfeleként emlegették a jövő év első negyedévére.

Wallin, aki New Yorkban él és edz, és akit Dmitry Salita promótál, 2019-ben szerzett magának hírnevet, amikor Las Vegasban Tyson Fury ellen bravúros teljesítményt nyújtott. Bár Fury nyert pontozással, Wallin egy ponton szorongatta Furyt, miután a jobb szeme fölött nyílt egy seb. Azóta Wallin zsinórban négy győzelmet aratott, főként közepes ellenfelek ellen.

https://www.instagram.com/p/CkgNx_Kq6Xo/?hl=hu

Wallin reméli, hogy egy félelmetes ellenfél lesz a következő akivel szembenéz, és kevés olyan mérkőzés van, amely láthatóan jobban vonzza a svédet, mint egy Joshua elleni.

„Nos, személyesen még nem kerestek meg, de tudom, hogy Eddie és Dmitry, a promóterem között voltak tárgyalások. Folynak a megbeszélések. Nem tudom, hogy vannak-e friss hírek ezzel kapcsolatban. Remélem, hogy lesz. Nagyon szeretném azt a meccset. Joshuát még mindig a divízió egyik legjobbjának tartom, és ő egy igazán nagy név. Ha megküzdök vele, és legyőzöm, az szerintem nagyon sokat dobna rajtam, és új magasságokba repítene. Azt hiszem, megérdemlem ezt a meccset. Bunyóztam Fury ellen, és nagyon jó meccset vívtam vele, majd győztem Travis Kauffman és Dominic Breazeale ellen. Aztán elvállaltam néhány közepes meccset. Néha egy kicsit frusztráló volt, de úgy gondolom, hogy ezek a nagy párharcok eljönnek, és tudom, hogy készen állok rá. Csak remélem, hogy megkapom azokat a lehetőségeket, amiket megérdemlek” – mondta Wallin a SecondsOutnak.

Borítókép: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ