Papp Lajos edzésben: Végh Attila után, Jiri Prochazka felkészülését is segíti

Az MMA közösség figyelmét teljesen leköti Végh Attila és Karlos Vémola közötti, hamarosan megrendezésre kerülő második találkozó, melyet a szaksajtó az évszázad mérkőzéseként emleget.

A két harcos előző összecsapása, ami az Oktagon 15 keretében zajlott 2019-ben a prágai O2 arénában, Végh győzelmével ért véget, aki egy rendkívül erőteljes ütéssel kiütötte ellenfelét. Most a felkészülést a Magas-Tátrában, Lučivnán folytatja, ahol a helyi Wolf Fight Club vezetőedzője, Farkas Péter, és a klub kiemelkedő versenyzője, Papp Lajos is támogatja.

Papp Lajos, aki legutóbbi, decemberi meccsét követően lelki megpróbáltatásokkal küzdött a tisztességtelen technikákat alkalmazó ellenfele elleni óvás elutasítása miatt, most már jobban van.

Lajos a héten bekapcsolódott a cseh UFC legenda, Jiři Prochacka edzőtáborába, hogy segítse őt az UFC 300-on Aleksandar Rakic elleni küzdelemre való felkészülésben.

A nagy várakozásokkal övezett június 8-i mérkőzés ígéretesnek tűnik mindkét fél számára, ahol Végh és Vémola ismét megmérettetik erejüket, technikájukat és stratégiájukat az Oktagon ketrecben, Prágában.

Borítókép: Farkas Péter / Facebook

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20 000 Ft értékű bónusz! (x)
Kategóriák
EgyébOktagonUFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ