Parker: én leszek az első, aki megveri, de nincs ezzel baj

Joseph Parker biztos benne, hogy ő lesz az első, aki legyőzi Joe Joyce-t, amikor szombaton találkoznak.

Parker és Joyce Manchesterben lépnek szorítóba az ideiglenes WBO nehézsúlyú világbajnoki címért. A mérkőzés előtt azonban kiderült, hogy Joyce-nak van egy visszavágó záradéka. Parker szerint ez csak azért van, mert tudja, hogy veszíteni fog.

„Én leszek az első, aki megveri őt. De nincs ezzel baj, ezt követően majd decemberben is elverem” – mondta Parker.

https://www.instagram.com/p/Ci2hq7ZIX71/?hl=hu

Joseph Parker jelenleg 30-2-es mérleggel áll, és legutóbb két győzelmet aratott Derek Chisor ellen. Jelenleg hatmeccses győzelmi szériában van, és ez lesz a harmadik mérkőzése Manchesterben. Parker a WBO korábbi nehézsúlyú világbajnoka is, aki eddig csak Anthony Joshuától és Dillian Whyte-tól kapott ki, és úgy véli, hogy ez a tapasztalat kifizetődő lesz Joe Joyce ellen. Szerinte Joyce nem a legjobbak ellen bokszolt, és itt össze fog omlani a nyomás alatt.

„Joe Joyce nagyszerű amatőr háttérrel rendelkezik. [Profi] bunyósként veretlen. Magabiztosan vág neki ennek a meccsnek, de meg fogom verni.”

Ami Joyce-t illeti, 14-0-ra áll, és egy Christian Hammer elleni TKO győzelem után jön, de karrierje legnagyobb győzelme a Daniel Dubois elleni KO győzelem. A Parker elleni mérkőzés azonban karrierje legnagyobb küzdelme lesz.

Borítókép: Simon Marper/PA Images via Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ