Pitbull kiakadt a közönségre, amiért fütyültek

A regnáló pehelysúlyú bajnok nyolcadik sikeres címvédésén is túl van, amikor a Bellator 286 főmérkőzésén, szombaton a kaliforniai Long Beachen egyhangú pontozással legyőzte Borics Ádámot. Mindhárom bíró 48-47, 49-46 és 50-45 arányban ítélte Pitbullnak a győzelmet.

Pitbull egyszerűen túl tapasztalt volt a fiatalabb Borics számára. Pitbull precíz és erőteljes ütésekkel nyerte az ütésváltások többségét, miközben a leütéseket is bevetette Borics semlegesítése érdekében.

A domináns győzelem nem mindenkinek tetszett a közönségből, így Pitbull a mérkőzés utáni interjú első részében a fújolásra reagált.

„Miért fújoltok ki engem? Én vagyok a kib*szott bajnok. A GOAT. Mindenki b***jon meg!”

Pitbull-t ezután megkérdezték, hogy kivel harcolna legközelebb, és a korábbi 155 fontos bajnok felvetette, hogy a nemrég tárgyalt a kisváltósúlyba való váltásról, mivel a pehelysúlyú top kihívó, Aaron Pico korábban az este folyamán vereséget szenvedett, miután megsérült a válla.

„Aaron Picon gondolkodtam, de kificamította a vállát, és most nem tudom, mi lesz. Lehet, hogy lemegyek a kisváltósúlyba, és azt az övet is megszerzem” – mondta Pitbull.

AJ McKee szintén nyert a gálán pontozással Spike Carlyle ellen. A meccs után McKee-t megkérdezték, hogy továbbra is érdekli-e a visszatérés pehelysúlyba, mire azt válaszolta, hogy csak egy címmeccs érdekelné.

Borítókép és fotók: Bellator

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
Bellator

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ