Rafael dos Anjos szerint itt az ideje, hogy megmérkőzzön Conor McGregorral

Rafael dos Anjos azt akarja, hogy a következő meccse olyan legyen, ami felkelti az emberek figyelmét.

Nem sokkal azután, hogy a T-Mobile Arénában aratott UFC 272-n legyőzte Renato Moicanót, megnézte a ranglistát, és meglátta McGregor nevét, és úgy érzi, ennek a harcnak lenne értelme.

„Úgy tűnik, Islam Makhachev Beneil Dariush ellen fog harcolni. Ma este lett volna esélye megküzdenie velem Islamnak, de nem vállalta. Nem tudom. Conor a nyáron visszatér, ez jó lehet, meglátjuk. Sok minden megtörténhet. Aktív akarok maradni és kellenek a jó nevek. Olyan nevekre van szükségem, amelyek miatt szeretnék edzőterembe menni és keményen készülni.”

Dos Anjos hat éve már harcolt volna McGregorral a UFC 196-on, de a csata nem jött össze, mert Anjos lábsérülés miatt kénytelen volt visszalépni. Helyére Nate Diaz ugrott be, aki sokkolva a világot legyőzte Conort. Bár az útjaik azóta nagyon különböző irányba haladtak, és mindkét férfinak voltak hullámvölgyei, dos Anjos szerint a csillagok átrendeződtek. Mindketten ugráltunk a súlycsoportok között.

„Úgy gondolom, ebben a pillanatban ennek a harcnak igenis lenne értelme. Hosszú kihagyás után tértem vissza, és Conor is kemény időszakon megy keresztül, miután eltört a lába.”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ