Raul Rosas Jr. szerint megvan benne a potenciál, hogy szupersztár legyen

Raul Rosas Jr. önbizalma az első MMA veresége elszenvedése után sem ingott meg, de a Noche UFC-n okot adott arra, hogy az emberek újra elkezdjenek hinni a hype-jának.

Rosas még mindig a legfiatalabb harcos a UFC listáján. Miután decemberi debütálásán tündökölt, áprilisban vereséget szenvedett, ami az első folt volt a rekordján. Bár minden fanyalgó az eredményre mutatott rá, mint bizonyíték, hogy 18 évesen nincs helye az élmezőnyben, vagy soha nem lesz belőle az a bajnok, akinek hangoztatta, hogy az lesz, Rosas nem tántorodott el.

Így amikor szombaton a T-Mobile Arénában Terrence Mitchell ellen belépett a ketrecbe, a legcsekélyebb negatív gondolat sem volt benne a képességeit illetően, és ez egy 54 másodperces TKO befejezésben mutatkozott meg.

„Soha nem voltak kétségeim a képességeimmel kapcsolatban. Az egyetlen dolog, ami a vereség miatt változott, az a rekordom volt, és ma este megmutattam, hogy semmi más nem változott” – mondta Rosas.

Rosas elmondta, hogy felkészült mindenre, amit Mitchell nyújtani tudott. Kiderült, hogy ez nem volt sok, mert Rosas a küzdelem elején egy hatalmas ütéssel megtörte őt, majd óriási gyilkos ösztönről tett tanúbizonyságot.

„A grapplingem és az időzítésem a helyén volt. Tudtam, hogy meg fogom találni a módot rá, hogy nyerjek. Rengeteg munkát fektettünk bele. Áldott voltam, hogy mindent megmutathattam. Fejlődtem a legutóbbi meccs óta.”

Annak ellenére, hogy még mindig csak tinédzser, Rosas egyértelműen jól érzi magát és magabiztos a bőrében. Tudja, hogy mit akar a karrierjétől, és ez a nagyság. Hosszú még az út odáig, de Rosasnak a legnagyobb meggyőződése, hogy valami különlegeset érhet el.

„Megvan bennem a potenciál, hogy szupersztár legyek, és megdöntsem az összes rekordot.”

Borítókép: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ