Regis Prograis Triller Fight Club: Jake Paul v Ben Askren
ATLANTA, GEORGIA - APRIL 17: Regis Prograis reacts after a stoppage in his junior welterweight bout against Ivan Redkach during Triller Fight Club at Mercedes-Benz Stadium on April 17, 2021 in Atlanta, Georgia. (Photo by Al Bello/Getty Images for Triller)

Regis Prograis három okot említ, amiért meg fogja verni Devin Haney-t

A két bunyós szombaton találkozik egymással. A WBC kisváltósúlyú világbajnok Regis Prograis megnevezte azt a három okot, amiért meg fogja verni Devin Haney-t.

A bajnok a DAZN-nek adott interjút a veretlen Haney – aki a könnyűsúlyból feljebb lépett egy újabb övért – elleni csatája előtt.

Prograis rengeteg tapasztalatot hoz magával a San Franciscóban megrendezésre kerülő mérkőzésre, amelyet a DAZN és a DAZN PPV közvetít.

„Három ok, amiért meg fogom verni Devin Haney-t. Az egyik, hogy engem teljesen más fából faragtak. Fizikailag túl sok vagyok, a másik ok pedig az, hogy nem fogom elveszíteni az övemet.”

Prograis azt is elmondta, hogy szerinte az emberek alábecsülik őt, és “akcentusa, tetoválásai és kultúrája” miatt tudatlannak tartják.

„Úgy érzem, hogy okos és intelligens vagyok, több könyvet olvasok és sokkal többet tudok, mint a legtöbb ember. Sokan félreértelmezik, hogy milyen vagyok, csak azért, ahogy beszélek.”

Borítókép: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20 000 Ft értékű bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ