Ryan Garcia kivált a Canelo csapatból

Ryan Garcia meglepte a bokszvilágot péntek este, amikor közleményben bejelentette, hogy véget vet a 3 és fél éve tartó közös munkának Eddy Reynoso csapatával. Ehelyett úgy döntött, hogy továbbra is San Diegóban marad, és Joe Goossennel edz.

A 23 éves Garcia legközelebb Emmanuel Tagoe-val mérkőzik meg április 9-én San Antonio-ban. A BoxingScene.com szombat délelőtt interjút készített Ryan apjával és társedzőjével, Henry Garciával, hogy többet tudjon meg a hirtelen bejelentett váltásról.

„Ryan úgy döntött, hogy itt az ideje, hogy legyen saját edzőterme. Saját márkát akar építeni. Azt hiszem, itt az ideje. Olyan ez, mint amikor bérelsz egy lakást, de eleged lesz és saját lakást akarsz. A lényeg az, hogy Ryan úgy érezte, hogy a márkája megáll saját lábon, akárcsak Floyd Mayweather Jr., amikor úgy döntött, hogy elhagyja a Top Rankot. Ez majdnem ugyanaz. Szeretnénk, ha saját helyünk lenne, mi ezzel a baj? Ryan saját maga hozza a döntéseit, már nem gyerek. Továbbra is kapcsolatban vagyunk mindenkivel a Canelo csapatnál.”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ