Ryan Garcia könyörög Isaac Cruznak, hogy írja alá a szerződést

Ryan Garcia szinte már követeli, hogy Isaac Cruz ellen térhessen vissza.

„Gyerünk, Isaac Cruz. Azt mondtad, hogy üvegállam van, és csak az Instagramra koncentrálok. Majd megtudod, miből vagyok, ha aláírod a szerződést. Belefáradtam az interjúk olvasásába magamról, vár rád a szerződés.” – mondta Garcia.

A Golden Boy Promotions elnöke, Eric Gomez szerint Garcia tavaszi visszatéréshez közeledik. Ha Gomezen múlna, Garcia nem kerülne szembe a 23 éves mexikói harcossal, akit a „The Pitbull” becenévvel illetnek.

Garcia már több mint egy éve nem harcolt. De ő csak Isaac Cruz ellen akar küzdeni.” – mondta Gomez Chris Mannixnek a riporter legutóbbi podcastjában.

Mannix ezután megkérdezte Gomezt: „Szerinted jó ötlet, hogy egy törött kezű srác [küzdjön] egy acélfejű srác ellen [mint Cruz]?”

Gomez így válaszolt: „Nem… nem hiszem. De van valami, amit megtanultam. A harcosok néha olyasmit látnak, amit mi nem. Bármilyen okból kifolyólag csak küzd, és most meg akar ezzel a fickóval mérkőzni. Beszélünk vele hamarosan a lehetséges ellenfelekről, de márciusban vagy áprilisban vissza fog térni.”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ