ufc/instagram

Shara Magomedov beleegyezik a Bo Nickal elleni küzdelembe: „Jó a birkózása”

A Rijádban aratott második Octagon-győzelme után a feltörekvő középsúlyú esélyes, Shara ‘Bullet’ Magomedov beleegyezett abba, hogy megmérkőzzön Bo Nickallal – dicsérve a coloradói sztár birkózó képességeit.

Magomedov, aki tavaly a UFC 294-en mutatkozott be a promócióban, Abu Dhabiban döntő győzelmet aratott Bruno Silva felett. Most a brazil Antonio Trocoli ellen Szaúd-Arábiában egy harmadik menetes győzelmet aratott. A makhackalai születésű bunyós pedig ennek köszönhetően 13-0-ra javított a mérlegét, így a fent említett Nickal radarjára került – aki legutóbb áprilisban, a monumentális UFC 300-as kártyán egy második menetes fojtással aratott győzelmet Cody Brundage felett.

A Trocoli elleni siker után Nickal kihívása úgy tűnt, hogy felkeltette Magomedov figyelmét, aki a párosításukat egy érdekes küzdelemnek nevezte.

„Igen, Bo Nickal egy érdekes ellenfél” – mondta Shara ‘Bullet’ Magomedov az összegyűlt médiának. „Jól birkózik, ami nem jelent nekem problémát, dagesztáni származású vagyok, tudod, testvér. Oroszország – az orosz férfiak jégemberek.”

Ami Nickalt illeti, a birkózó ász azt állította, hogy nem tudta megszerezni magának a korábbi középsúlyú bajnok, Robert Whittaker elleni beugró meccset, mivel nem reagált időben a promóció ajánlatára. Az ex-bajnok Whittaker könnyedén elintézte Ikram Aliskerov hétmeccses győzelmi sorozatát, és egy brutális, első menetes győzelemmel végzett az orosszal Szaúd-Arábiában.

Magomedov egyedi megjelenésével felkeltette a bunyórajongók érdeklődését. Ez azért van, mert az egyik szeme sérült. Ennek eredményeképpen sokan arra várnak, hogy vajon hamarosan debütál-e az Egyesült Államokban. Nos, a UFC vezérigazgatója, Dana White rövid választ adott erre.

„Harcolhat-e Amerikában? Valószínűleg nem. Itthon tartjuk őt” – mondta White a médiának.

“Bullet” több mint valószínű, hogy nehezen kapna engedélyt arra, hogy az Egyesült Államokban Texason vagy Floridán kívül máshol is küzdjön..

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ