Getty Images

“Soha ne mondd, hogy soha” – Golovkin még nem vonult vissza

Gennady Golovkin kitart amellett, hogy még nem vonult vissza teljesen a boksztól. A 42 éves bunyóst legutóbb 2022-ben láthattuk ringben, amikor Canelo Alvarez ellen veszített.

Azon a mérkőzésen GGG árnyéka volt korábbi önmagának, mivel alulmaradt azzal az emberrel szemben, akivel korábban, 2017-ben és 2018-ban is összecsapott. Azóta nem bokszolt, de hivatalosan sosem jelentette be, hogy visszavonul az ökölvívástól.

Az év elején megválasztották a Kazahsztáni Nemzeti Olimpiai Bizottság elnökévé. Ez sokakat arra késztetett, hogy azt feltételezzék, végleg befejezi a bokszot, azonban GGG azt mondta, hogy egyáltalán nem biztos, hogy végzett. Az esetleges visszatérésről kérdezve Golovkin a Reutersnek így nyilatkozott.

„Érdekelne-e egy izgalmas ajánlat? Igen. Azt mondanám, soha ne mondd, hogy soha. Majd meglátjuk. Nagyon jól érzem magam a pozíciómban. Csúcsformában vagyok, ha valami lehetőség felmerül, akkor megnézzük.”

GGG Kevin Iole-nak adott külön interjújában hozzátette.

„Továbbra is edzek, jó formában vagyok, nem élek azzal a gondolattal, hogy visszavonultam. Néhány ember örömmel jelenti be az egész világ előtt, hogy befejezte, majd visszatér. Talán a neveltetésem miatt van, soha nem voltam rajongó, vagy reklámozó és magamról beszélő. Rendkívül boldog vagyok azzal, amit most csinálok. Az idő majd megmondja, mi fog történni.”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ