„Sokat iszik és egész nap dohányzik” – Makhachev kételkedik McGregor visszatérésben

Conor McGregor és Michael Chandler összecsapása még mindig a levegőben van, hiszen semmi sem hivatalos. Sőt, még Dana White is megemlítette, hogy a szerződéskötésig még hosszú út áll előttük.

„Nem hiszem, hogy Conor tényleg vissza szeretne térni” – csatlakozott a hitetlenkedőkhöz a UFC könnyűsúlyú bajnoka, Islam Makhachev. Ugyanakkor felajánlotta magát Notoriousnak.

A népszerű The Ultimate Fighter című sorozat forgatása már zajlik Amerikában, McGregor és Chandler edzőként tevékenykedik. De ez csak az egyik része a történetnek. A másik részét egy ketrecben kellene megírni.

Maga White is elismerte, hogy a harc még messze van attól, hogy hivatalosan is megerősítsék. Felerősödtek a találgatások, hogy az ír legenda visszatéréséből mégsem lesz semmi. Ez biztosan nem lepné meg a Makhachevhez hasonlókat.

„Megpróbálja összehozni a meccset, de nem hiszem, hogy Conor akarja. Sokat iszik és egész nap dohányzik, egyszerűen nem tud már. Az Ultimate Fighterbe küldeni őt egy érdekes dolog, mert különben mindenki elfelejti őt. Valójában azt sem tudom, mikor harcolt utoljára.”

McGregor 2021 nyara óta nem harcolt, amikor a Dustin Poirier elleni trilógiában eltörte a szárkapocs- és sípcsontját.

„Kiállnék-e ellene? Miért ne tenném? Nagyon hülyének kellene lennem ahhoz, hogy visszautasítsam. Ez 100%-ban egy kasszasiker harc lenne. Ráadásul valaki olyan ellen, aki nagyon nincs formában. Szétverném a seggét, és még nagy pénzt is vihetnék haza” – mosolygott Makhachev, aki a pehelysúlyú uralkodó Alexander Volkanovskiy elleni sikeres címvédés után várja, hogy megkapja következő ellenfelét.

„Ha Chandler nyer, akkor egy vagyont fog keresni és befejezi a karrierjét. Néztem az utolsó meccseit, mintha az utcáról esett volna be, de már értem miért csinálta így. Meg sem próbált nyerni Dustin Poirier vagy Justin Gaethje ellen, mert másképp soha nem kapta volna meg a McGregor-meccset. De az utolsó négy meccséből hármat elbukott, ezért adták neki. McGregor esetében a kisembert választották, hogy végre győzzön már valaki ellen. De tényleg nem tudom, hogy ez a meccs meg fog-e történni. Conor minden nap befejezi a karrierjét, majd a Twitteren újra visszatér. Nehéz megmondani mi fog történni.”

Borítókép: Getty Images

Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ