Aljamain Sterling (UFC/Instagram)

Sterling: „Adjátok nekem a következő legjobb srácot”

A sikeres UFC pehelysúlyú debütálása után Aljamain Sterling készen áll arra, hogy a divízió csúcsát vegye célba.

Sterling a UFC 300-on aratott győzelme után kihívta a korábbi címvédő és régóta harcban álló Brian Ortegának.

Sterling Calvin Kattart győzte le egy domináns teljesítménnyel, és készen áll arra, hogy egy lépést tegyen előre, ami a UFC bajnoki címhez vezetheti.

„Adjátok nekem a következő legjobb srácot. Tisztelettel elfogadom a Brian Ortega elleni meccset. Veée már egyszer edzettem együtt, ugyanaz a menedzsment, nincs rossz vér, vagy ilyesmi. Mindketten ugyanazt a dolgot próbáljuk üldözni. Nem mintha ő lenne a fő edzőpartnerem, mint Merab volt. Más a helyzet.”

Ortega egy Yair Rodriguez elleni februári submission győzelemből érkezik. Ez volt az első meccse a vállsérülése óta. Sterlinget lenyűgözte Ortega ellenállóképessége a mérkőzésen. Ami a 145 fontban való debütáló győzelmét illeti, Sterling elvégezte a munkát, de nem volt teljesen elégedett. Úgy véli, hogy van még bőven hova fejlődnie.

„Ez a teljesítmény egy kicsit lehangolt, mert ha meg akarok verni egy olyan fickót, mint Ilia, akkor képesnek kell lennem befejezni egy olyan ellenfelet, mint Kattar. Jól felkészült volt, a földön remekül védekezett, egy kicsit szomorú is voltam emiatt. Fejlődnöm kell, ha újra világbajnoki címért akarok küzdeni.”

Borítókép: UFC/Instagram

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ