Teofimo Lopez volt segédedzője: Csalódás volt

Joey Gamache úgy véli, hogy a korábbi könnyűsúlyú bajnok, Teofimo Lopez képviselőinek nagyon oda kell figyelnie, hogyan építik ismét fel Lopez karrierjét.

A 24 éves Lopez tavaly egy hatalmas mérkőzésen elveszítette címeit George Kambosos Jr ellen. Gamache korábban segédedzőként dolgozott Lopezzel, de a Kambosos elleni harc során már nem volt ott a sarokban. Gamache úgy véli, hogy a legnagyobb probléma Lopez súlya volt. Rengeteg árulkodó jel volt már erről, Lopeznek már rég feljebb kellett volna lépnie. A hírek szerint életveszélyes állapotba is került a Kambosos elleni összecsapás után, ami a drasztikus súlycsökkentés miatt volt.

„Csalódás volt. Az a tény, hogy itt volt egy világbajnok könnyűsúlyban, akinek már feljebb kellett volna lépnie, de nem tervezték ezt meg előre. Valószínűleg úgy érezte, Kambosost le kell győznie, és rengeteg pénz forgott kockán. Szerintem ez nagy hiba volt, mert súlycsoportot kellett volna inkább váltania. Sajnáltam, hogy elveszítette a harcot, de biztos vagyok benne, hogy vissza fog térni a csúcsra. Most még kicsit manőverezniük kell vele, nem szabad egyből a mélyvízbe dobni. Fel kell építeni őt a vereségből.” – mondta Gamache a Boxing Socialnek.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ